Konijnen man

Edi

Ik ben Edi en ik ben geboren op 28-2-2017. Ik ben vrij rustig. Ik kan soms een beetje fel uit de hoek komen, maar maak je niet druk! Ik zal je niet bijten!

Muffin

Ik ben Muffin en ik ben geboren op 9-7-2017. Ik ben een grote jongen en ik ben blind, maar dat wil niet zeggen dat ik niet van gezelschap hou! Ik word graag geaaid, maar wil liever niet dat je mij optilt.

Klaas

Ik ben Klaas. Ik ben gevonden, dus we weten helaas niet hoe oud ik ben. Wat ik wel weet, is dat ik graag een mooi thuis wil vinden!

Obi

Ik ben Obi en ik ben geboren op 25-9-2017. Ik speel graag verstoppertje en kan mij goed in de kleinste hoekjes verstoppen!

Brownie

Ik ben Brownie en ik ben geboren op 14-3-2017. Ik ben erg lief en wil graag een baasje die net zo lief is als ik!

Jumper

Ik ben Jumper en ik ben geboren op 6-5-2018. Ik ben nog niet zo oud en ben pas net geholpen. Ik heb nog nooit een date met een meisje gehad… Misschien ken jij iemand die een keer met mij uit wil?

Joep

Ik ben Joep en ik ben geboren op 6-5-2018. Ik ben net als mijn broer Jumper pas net geholpen en moet nog veel ontdekken. Wil jij mij daar bij helpen?

Marco

Ik ben Marco en ik ben geboren op 3-6-2018. Ik ben nog heel jong en moet nog heel veel nieuwe dingen ontdekken. Het liefst wil ik dan doen in een mooi nieuw huis. Neem jij mij soms mee naar huis?

Mario

Ik ben Mario en ik ben geboren op 3-6-2018. Ik ben nog klein aan moet nog heel veel nieuwe dingen leren. Misschien wil jij mij wel vanalles leren?

Pieter

Ik ben Pieter en ik ben geboren op 1-6-2018. Mensen verwarren mij vaak met Pieter Konijn uit de film. Hoewel ik geen filmster ben, ben ik wel heel lief!

Bas

Ik ben Bas en ik ben geboren op 1-1-2014. Ik heb een mooi pluizig kopje en zoek een baasje die mij zo af en toe wil borstelen.

Boeboe

Ik ben Boeboe en ik ben geboren op 1-5-2015. Ik eet soms wat veel, maar ik ben wel heel lief!