Konijnen man

Edi

Ik ben Edi en ik ben geboren op 28-2-2017. Ik ben vrij rustig. Ik kan soms een beetje fel uit de hoek komen, maar maak je niet druk! Ik zal je niet bijten!

Boeboe

Ik ben Boeboe en ik ben geboren op 1-5-2015. Ik eet soms wat veel, maar ik ben wel heel lief!

Klaas

Ik ben Klaas. Ik ben gevonden, dus we weten helaas niet hoe oud ik ben. Wat ik wel weet, is dat ik graag een mooi thuis wil vinden!

Obi

Ik ben Obi en ik ben geboren op 25-9-2017. Ik speel graag verstoppertje en kan mij goed in de kleinste hoekjes verstoppen!

Basje

Ik ben Basje en ik ben geboren op 1-3-2013. Ik ben een rustige jongen. Ik wil alleen zo af en toe geborsteld worden.

Jumper

Ik ben Jumper en ik ben geboren op 6-5-2018. Ik ben nog niet zo oud en ben pas net geholpen. Ik heb nog nooit een date met een meisje gehad… Misschien ken jij iemand die een keer met mij uit wil?

Sjonny

Ik ben Sjonny en ik ben geboren op 1-8-2017. Met mijn mooie lange lokken word ik graag zo af en toe geborsteld.

Marco

Ik ben Marco en ik ben geboren op 3-6-2018. Ik ben nog heel jong en moet nog heel veel nieuwe dingen ontdekken. Het liefst wil ik dan doen in een mooi nieuw huis. Neem jij mij soms mee naar huis?

Mario

Ik ben Mario en ik ben geboren op 3-6-2018. Ik ben nog klein aan moet nog heel veel nieuwe dingen leren. Misschien wil jij mij wel vanalles leren?

Pieter

Ik ben Pieter en ik ben geboren op 1-6-2018. Mensen verwarren mij vaak met Pieter Konijn uit de film. Hoewel ik geen filmster ben, ben ik wel heel lief!

Guusje

Ik ben Guusje en ik ben geboren op 15-8-2018. Mensen verwarren mij wel eens met mijn broer Gijsje, maar wij lijken helemaal niet op elkaar. Ik ben fan van Ajax.

Gijsje

Ik ben Gijsje en ik ben geboren op 15-8-2018. Sommige mensen vinden dat ik op mijn broer Guusje lijk, maar dat vind ik helemaal niet. Ik ben fan van Feyenoord.

Bas

Ik ben Bas en ik ben geboren op 1-1-2014. Ik heb een mooi pluizig kopje en zoek een baasje die mij zo af en toe wil borstelen.

Sjors

Ik ben Sjors en ik ben geboren op 1-5-2014. Mijn vacht lijkt op een dikke laag sneeuw, maar gelukkig ben ik warmer en knuffeliger dan sneeuw!