Special care

Helaas hebben we in onze opvang soms te maken met chronisch zieke dieren of dieren met een aandoening,amputatie of iets anders waardoor ze Special care nodig hebben.
Deze dieren blijven gewoon bij ons,maar we gunnen ze, net als onze andere dieren (misschien wel net even meer), toch een fijn thuis. Bent u nou zo'n iemand die graag zorgt voor een dieren die net dat beetje extra aandacht nodig heeft en de mogelijke extra financiële kosten kan en wil dragen,dan is deze pagina wat voor u!

 

Coco en Bleu

Coco en Bleu zijn geboren in 2013/2014 en zijn iets groter (vermoedelijk franse hangoor). Helaas speelt chronische snot een rol bij deze 2. Dat neemt niet weg dat het 2 super leuke konijnen zijn die een fijn thuis verdienen.

Hazeltje

Hazeltje is van okt.2014 en ook zij heeft chronische snot.

Jaap

Jaap is een dominante heer met chronische snot, geboren aug.2014.

Fabienne

Fabienne is geboren in okt.2011. Naast een gigantische vacht heeft Fabienne chronische snot,wat besmettelijk is voor andere konijnen. Dat zijn 2 dingen die om aandacht vragen. Ze leeft bij ons in een buitenhok omdat we gemerkt hebben dat konijnen met chronische snot,daar het beste gedijen.